• Luleå Näringsliv
  • Luleå Science Park
  • The Node Pole

Företaglots

Vi vet hur det är: när man har en bra affärsidé eller ser möjlighet att expandera, då vill man ha hjälp och svar direkt. Med företagslotsen som guide slipper du onödiga omvägar och hittar rätt direkt - oavsett om du söker information för en företagsetablering i Luleåregionen, letar efter lediga lokaler eller vill ha hjälp att hitta rätt kontakt i en kommunal förvaltning.

Företagslotsen är ett nätverk som är till för dig som är företagare. Lotsen förmedlar dina kontakter med privata nätverk, Luleå kommun och övriga offentliga aktörer. Luleå Näringsliv AB har den samordnande rollen i detta nätverk.

Företagslotsen samordnar de tillgängliga resurserna och hjälper dig att etablera och förbättra relationerna med de rätta aktörerna. Allt för att du så snabbt och enkelt som möjligt ska känna dig hemma i det nödvändiga nätverket och hitta säkraste vägen till nya affärer.

Företagslotsen hjälper dig upptäcka hur nära allt är i Luleå. Nära till beslutsfattare i kommun och landsting, nära till kollegor, nära till nätverken, nära till affärer. Din goda affär är vårt mål!